Bedrijfsprofiel

Vijzelaar Expertise is een onafhankelijk en internationaal werkend nautisch expertisebureau. Wij werken met Qualified Yacht Surveyors, beëdigde en register experts die allen ook actief watersporter zijn. Door de jarenlange ervaring en de gedegen technische achtergrond van de experts, is kennis van zaken gewaarborgd. Daarnaast wordt veel aandacht besteed aan training en opleiding, zodat de experts op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen binnen de nautische sector.

Landelijke dekking

Door een landelijke dekking en een uitgebreid nationaal en internationaal netwerk zijn wij in staat snel te handelen bij calamiteiten en op korte termijn expertise te verrichten. Hierdoor wordt geen kostbare tijd verdaan en wordt uw opdracht snel afgehandeld.

Onafhankelijke expertise

Als onafhankelijk expertisebureau zijn wij geen belanghebbende en hebben derhalve een zakelijke kijk op de expertise die wij verrichten. De expertises kenmerken zich door een onpartijdige en deskundige opstelling van de expert, waardoor in korte tijd tot de kern van een zaak doorgedrongen kan worden.

Rapportages

Onze rapportages zijn inhoudelijk, zakelijk en to the point. Het streven is om binnen een week na ontvangst van alle relevante informatie te rapporteren. Voorts worden opdrachtgevers tussentijds op de hoogte gehouden middels korte rapportages, zodat de voortgang helder, inzichtelijk en duidelijk is. Maatwerk is daarbij van groot belang, zodat voldaan kan worden aan de wens van de opdrachtgever.

Vijzelaar Expertise staat voor kwaliteit, accuratesse en onafhankelijkheid.